Καινοτόμος πλατφόρμα από τη Nelios

Τη δημιουργία του Hotel Ease, μιας καινοτόμου πλατφόρμας προσαρμοσμένης για να καλύψει τις ανάγκες αποκλειστικά ξενοδοχειακών websites δημιούργησε η Nelios, η εταιρεία που εξειδικεύεται στον τομέα του digital marketing για τουριστικές επιχειρήσεις.

H νέα πλατφόρμα της Neliοs που έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί σε απαιτητικά projects, μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για το development των websites, τουλάχιστον κατά 25-30%, επιταχύνει την ολοκλήρωση και άρα την παράδοση του έργου και περιορίζει το κόστος κατασκευής ενός custom website για τους πελάτες της εταιρείας.

Παράλληλα, το Hotel Ease διαθέτει φιλικό περιβάλλον προς τον χρήστη με έμφαση στην ξενοδοχειακή ορολογία και προσφέρει ευκολότερη ενσωμάτωση καινοτομιών με έμφαση στο User Experience.

Οι υπηρεσίες της Nelios που περιλαμβάνουν από το σχεδιασμό websites ξενοδοχείων και διενέργειας SEO, μέχρι digital campaigns και διαχείριση και δημιουργία περιεχομένου για τα social media, επί της ουσίας βελτιστοποιούν την εικόνα ενός ξενοδοχείου στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα ενισχύουν εντυπωσιακά τις απευθείας κρατήσεις του.