Quantcast

O θαλάσσιος τουρισμός της Μυκόνου - The King Of Villas

Η Μύκονος είναι το πιο γνωστό νησί της Ελλάδας. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι η ομορφιά της, τα κάτασπρα κτίρια της και τα βαθιά γαλάζια νερά που την περιβάλλουν, όπως και οι πολυτελείς βίλες, προορισμός για όσους θέλουν να γευτούν τη νυχτερινή ζωή του νησιού και τις λευκές παραλίες του.

Η εταιρεία The King of Villas εκτός από τις ενοικιάσεις βιλλών και μεταφορών με οδηγό δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να ενοικιάσουν ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να απολαύσουν μία οργανωμένη, ιδιωτική κρουαζιέρα γύρω από τη Μύκονο ή και στα γειτονικά της νησιά. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία The King of Villas είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Με φιλική εξυπηρέτηση, επαγγελματικότητα και έμφαση στην ασφάλεια, κάνουν τις διακοπές σας να σας μείνουν αξέχαστες. Για αυτό και σας προτείνουν να βιώσετε και εσείς αυτή την εμπειρία!

Το λιμάνι της Μυκόνου είναι προορισμός πληθώρας πλοίων, γιοτ και τελικός προορισμός πολλών κρουαζιέρων της Μεσογείου. Με εύκολη πρόσβαση ακόμα και στην πιο απαιτητική σεζόν, η Μύκονος δίνει νέα ερμηνεία στην έννοια του πιο όμορφου προορισμού.

Τα κρουαζιερόπλοια της Μυκόνου έρχονται στο Νέο Λιμάνι, το οποίο υποδέχεται τουλάχιστον 2-3 καθημερινά και ακόμα περισσότερα τα σαββατοκύριακα του Ιουλίου και του Αυγούστου, όπου οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και, μαζί τους, η επιθυμία για διακοπές. Το παλιό λιμάνι της Μυκόνου μπορεί να παρέχει εκδρομές στο κοντινό νησί της Δήλου, εφόσον ψάχνει κάποιος να ξεφύγει λίγο από την βοή της Μυκόνου. Η «Μικρή Βενετία» είναι ένας must προορισμός με τους ιταλικούς ρυθμούς της και την αξέχαστη θέα της. Δεν υπάρχει επισκέπτης της Μυκόνου που να μην θυμάται με νοσταλγία της ομορφιές του νησιού.

Όταν τελειώσετε με το μπάνιο στις πιο όμορφες και ήσυχες παραλίες του νησιού και την ηλιοθεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε στο σκάφος στο οποίο θα σας έχει μαγειρευτεί ένα δείπνο όπως θα το έχετε ζητήσει το οποίο θα συνοδεύεται με το ποτό της επιλογής σας, ενώ θα σας διευκολυνθεί κάθε σας κίνηση και επιθυμία. Επιπρόσθετα, μπορείτε να ζητήσετε να σας συνοδεύσει φωτογράφος, για να αποθανατιστεί η κάθε όμορφη στιγμή σας, και ακόμα και να βγάλει φωτογραφίες με drone, επιτρέποντας σας να θαυμάζετε την φυσική ομορφιά του προορισμού σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε το όμορφο ταξίδι σας από άλλο λιμάνι, να επισκεφθείτε την Μύκονο και, λίγο πριν περάσετε μία υπέροχη νύχτα σε ένα τοπικό εστιατόριο ή μπαρ, να ξεκουραστείτε σε μία από τις προς ενοικίαση υπερπολυτελείς βίλες του νησιού, όπου θα βιώσετε κάθε άνεση, είτε κολυμπώντας στη πισίνα, είτε χαλαρώνοντας στο τζακούζι, είτε απλά ξαπλώνοντας και απολαμβάνοντας την θέα του νησιού και του υπέροχου ηλιοβασιλέματος. Και αφού ετοιμαστείτε και αφήσετε τις εμπειρίες από την κρουαζιέρα να σας γεμίσουν ενέργεια, ο ειδικός οδηγός μπορεί να σας οδηγήσει μέσα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο στον επόμενο προορισμό σας, είτε για να διασκεδάσετε σε ένα από τα υπέροχα μαγαζιά του νησιού, είτε στο πλοίο σας για να συνεχίσετε την κρουαζιέρα σας!

Website: https://thekingofvillas.com

Social media: Facebook | Instagram | Twitter

Tags: Luxury villas in Mykonos

Luxury villas for rent in Mykonos

Villas Mykonos

Luxury suites Mykonos

Hotel Suites in Mykonos

Honeymoon suites in Mykonos

Concierge services in Mykonos

Contact us