Quantcast

SPECIALISTAS@HOME by ΜΕΒΓΑΛ - Η εμπειρία του καφέ… αλλάζει διάσταση!

Η μυρωδιά του ξυπνά τις αισθήσεις και κάθε γουλιά είναι μια τονωτική απόλαυση. Στο σπίτι ή το γραφείο, ο καφές αποτελεί υπόθεση πολύ προσωπική. Έχεις δοκιμάσει διάφορες τεχνικές, έχεις προσπαθήσει με όλους τους τρόπους, έχεις πετύχει -σχεδόν- το τέλειο αποτέλεσμα. Κάτι όμως λείπει…

Το ιδανικό γάλα!

Το SPECIALISTAS@HOME είναι η νέα πρόταση της ΜΕΒΓΑΛ για βελούδινο αφρόγαλα που απογειώνει την εμπειρία σου!

Η επαγγελματική σειρά SPECIALISTAS της ΜΕΒΓΑΛ, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των απανταχού baristas, φτάνει στα χέρια σου με το νέο SPECIALISTAS@HOME! Για τα ζεστά ροφήματα η ΜΕΒΓΑΛ προτείνει αναμφισβήτητα το SPECIALISTAS@HOME με 3,5% λιπαρά, ενώ για το ιδανικό freddo cappuccino το SPECIALISTAS@HOME με 0% λιπαρά είναι η λύση! Σε πρακτική συσκευασία 500 ml -για γρήγορη κατανάλωση- και με οδηγίες παρασκευής του ιδανικού αφρόγαλου.

Ακόμη και οι πιο απαιτητικοί επαγγελματίες του καφέ έχουν εμπιστευτεί τη σειρά Specialistas της ΜΕΒΓΑΛ για την ποιότητα, την πλούσια υφή και την εξαιρετική κρέμα, που απογειώνει κάθε δημιουργία χωρίς να καλύπτει τα αρώματα και τη γεύση του καφέ. Και επειδή οι Έλληνες αγαπάμε τον καφέ, η ΜΕΒΓΑΛ φροντίζει να γίνουμε SPECIALISTAS, για να τον απολαμβάνουμε όπου και όπως εμείς τον προτιμάμε!