Quantcast

Από το Σάββατο είχε συντάξει επιστολή ανεξαρτητοποίησης ο Κόκκαλης - Τον πρόλαβε με διαγραφή ο Καμμένος

Αποφασισμένος να ανεξαρτητοποιηθεί ήδη από το περασμένο Σάββατο, χωρίς να περιμένει τη συνάντηση Τσίπρα -Καμμένου και τη συνέντευξη του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ ήταν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.

Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από το έγγραφο της ανεξαρτητοποίησής του, το οποίο κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Παρά το γεγονός ότι η επιστολή κατατέθηκε σήμερα και πήρε αριθμό πρωτοκόλου με ημερομηνία 14/1/2019 , ο ίδιος ο κ. Κόκκαλης καταλήγει στη δήλωσή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής με το "ΑΘΗΝΑ 12/1/2019".  

Ενδεικτικό της σύγχυσης που επικρατεί ακόμα και στη Βουλή μετά από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι ότι στη γραμματεία του Προέδρου υπάρχει και επιστολή του Πάνου Καμμένου με τη γνωστοποίηση της διαγραφής του κ. Κόκκαλη από την Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ αλλά και επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Κόκκαλη.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Κόκκαλη αν και συντάχθηκε το περασμένο Σάββατο κατατέθηκε στη Βουλή σήμερα το πρωί με αριθμό πρωτοκόλου 133. Φαίνεται ωστόσο πως η Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ κινήθηκε ταχύτατα με τον κ. Καμμένο να προλαβαίνει και να διαγράφει τον κ. Κόκκαλη πριν ανεξαρτητοποιηθεί με τη διαγραφή να παίρνει αριθμό πρωτοκόλου 130. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η επιστολή του κ. Κόκκαλη για ανεξαρτητοποίηση να μην έχει καμία τυπική αξία καθώς ήδη ήταν παρελθόν για την Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ.