«Απόδραση» στο Πήλιο για τον Μπόρις Τζόνσον - Ποια τον συνόδευε

Γιορτές στο νότιο Πήλιο πέρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μ.Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, παρέα με την εντυπωσιακή συνοδό του.

Έχοντας απαλλαγεί από τα καθήκοντά του ως υπουργού και όντας σε διάσταση εδώ και λίγους μήνες από τη σύζυγό του, ο Mr Brexit επέλεξε να περάσει τις πρώτες μέρες του έτους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα σε ένα οικείο όμως μέρος, όπως είναι για τον ίδιο το νότιο Πήλιο, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr.

Η παρουσία του Βρετανού πολιτικού δεν θα μπορούσε ωστόσο να περάσει απαρατήρητη. Έτσι η 30χρονη Κάρι Σίμοντς, πρώην στέλεχος του κόμματος των συντηρητικών και ο 54χρονος Τζόνσον εθεάθησαν την περασμένη Παρασκευή να γευματίζουν δίπλα στο τζάκι, σε παραδοσιακή ταβέρνα στην κεντρική πλατεία του Λαύκου. Όπως αναφέρει μάλιστα το magnesianews.gr, ο κ. Τζόνσον ήταν ιδιαίτερα φιλικός με κάποια ζευγάρια Βρετανών που τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να του ευχηθούν για το νέο έτος. Δεν δίστασε μάλιστα να πιάσει κουβέντα με έναν άνδρα που τάχθηκε υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ, καθησυχάζοντάς τον ότι «όλα θα πάνε καλά».

Μιλώντας στο magnesianews.gr, η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας είπε πως δεν αντιλήφθηκε την ταυτότητα του ζευγαριού που έτρωγε διακριτικά δίπλα στο τζάκι. Όπως δήλωσε, οι δυο τους ήταν χαλαροί και πρόσχαροι με τους άλλους Βρετανούς που τους αναγνώρισαν, ενώ δοκίμασαν τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, χοιρινό στο πήλινο και κόκκινο χύμα κρασί, ενώ για σαλάτα προτίμησαν μπρόκολο και... το αγαπημένο τζατζίκι του Μπόρις Τζόνσον.

Συνηθισμένος να βλέπει το Πήλιο το καλοκαίρι ο Τζόνσον ρωτούσε αν είναι έτσι συνήθως ο καιρός τον χειμώνα εκεί και στη συνέχεια ζήτησε κατευθύνσεις για το πώς θα βρει το καλντερίμι προκειμένου να κατευθυνθεί προς τη Μηλίνα.