Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο υπουργός Υγείας συνάντησε διαδηλωτές και, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, υπήρξε και μια πιο ανθρώπινη στιγμή. Σύμφωνα με τον ίδιο, μεταξύ των διαδηλωτών, οι οποίοι ανήκαν στο ΠΑΜΕ και τον αποδοκίμαζαν έντονα, μια κυρία τον προσέγγισε με μια απρόσμενη παρατήρηση, λέγοντας: «Είστε πιο όμορφος από κοντά».
Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε με χιούμορ, λέγοντας «αυτό το σχόλιο αξίζει ένα φιλί», προτού την φιλήσει σταυρωτά. Ο υπουργός σχολίασε την εμπειρία του με τη φράση: «Οκ, μπορούμε να διαφωνούμε, αλλά δεν είμαστε και εχθροί, πια έλεος».
Δείτε την ανάρτησή του:
Η πιο ανθρώπινη στιγμή της σημερινής διαμαρτυρίας της «συμμορίας της μιζέριας» στο Νοσοκομείο Καρπενησίου ήταν αυτή. Έχουν μαζευτεί εκεί του ΠΑΜΕ
και με βρίζουν (ως συνήθως) εγώ είμαι ψύχραιμος (όχι ως συνήθως) και τότε μία διαδηλώτρια που κρατάει το πανό μου λέει: «ααα είστε… pic.twitter.com/GuMR4fPCiL
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 1, 2024