Quantcast

Βοήθησαν πάνω από 90.000 ζώα στην καιόμενη Αυστραλία

Ενόσω οι πυρκαγιές στη λόχμη ρήμαζαν την Αυστραλία, άνθρωποι εκεί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν και να περιθάλψουν ζώα που οι φλόγες απειλούσαν να καταπιούν. 

Η Μπίντι Ίργουιν, κόρη του οικολόγου με έμφαση στην προστασία της φύσης Στιβ Ίργουιν, κατέφυγε νωρίς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαβεβαιώσει ότι είναι όλοι καλά και ότι το Australia Zoo Wildlife Hospital περιθάλπει ζώα.

«Με τόσες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, πονάει η καρδιά μου για τους ανθρώπους και την άγρια ζωή που έχασαν τόσα πολλά. Ήθελα να ξέρετε ότι είμαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Δεν υπάρχουν φωτιές κοντά σε εμάς και τις εγκαταστάσεις μας για την προστασία της φύσης» έγραψε ως λεζάντα σε φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram. «Στο Νοσοκομείο Άγριας Ζωής που έχουμε, υπάρχει περισσότερη δουλειά από ποτέ άλλοτε, επισήμως έχουμε περιθάλψει πάνω από 90.000 ζώα. Οι γονείς μου αφιέρωσαν στη μνήμη της όμορφης γιαγιάς μου το Australia Zoo Wildlife Hospital. Εξακολουθούμε να τιμούμε τη μνήμη της με το να είμαστε "Μαχητές της Άγριας Φύσης" και σώζοντας όσες περισσότερες ζωές μπορούμε».