Quantcast

Το κουτάβι που γεννήθηκε με ουρά στο κεφάλι!

Ένα γλυκύτατο κουτάβι μόλις 10 εβδομάδων έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου χάρη σε μια ιδιαιτερότητά του: Μια μικρή ουρίτσα ανάμεσα στα μάτια του!

Το κουτάβι ονομάστηκε Narwhal από το είδος της φάλαινας – μονόκερως, για ευνόητους λόγους. Το σκυλάκι εντοπίστηκε να περιπλανάται μόνο στο Μιζούρι, φέροντας κρυοπαγήματα στο πόδι.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Mac Salvation Dog ανέλαβε τη φροντίδα του, ενώ προσφέρθηκε να κάνει και εξετάσεις στο κουτάβι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η έξτρα ουρά που έχει στο κεφάλι του αποτελεί για το ίδιο εμπόδιο.

Οι κτηνίατροι είδαν ότι η ουρά δεν είναι συνδεδεμένη με νεέυρα, δεν του προκαλεί κανένα πόνο και δεν υπάρχει ιατρικός λόγος για να αφαιρεθεί. Έτσι η ουρά των ματιών θα μείνει και θα είναι πλέον το σήμα κατατεθέν του Narwhal, όπως αναφέρει το ant1news.gr.

Ο μικρός έλαβε ειδική αγωγή για τις πληγές στο πόδι του και για τα παράσιτά του και είναι πλέον υγιέστατος. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σε θέση να υιοθετηθεί, παρά τη «βροχή» προτάσεων προς την ΜΚΟ από οικογένειες που τον θέλουν για συντροφιά.

Ο μικρός Narwhal θα πρέπει πρώτα να μεγαλώσει, να δυναμώσει, να εμβολιαστεί και ύστερα θα μπει στη λίστα των υιοθεσιών. Έως τότε, θα απολαμβάνει τη φροντίδα και τη συντροφιά των διασωστών του...