Quantcast

6 νέα μέτρα για να αποφύγουμε το lockdown

Στο τραπέζι βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η καθημερινή διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων για τους ανεμβολίαστους, η χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και περιορισμοί σε μετακινήσεις από νομό σε νομό. Να ανοίξει άμεσα η συζήτηση για τη χορήγηση της αναμνηστικής δόσης νωρίτερα εισηγούνται, μέσω της Realnews, κορυφαίοι επιστήμονες. 

Ενα πακέτο μέτρων, που στόχο έχουν να επιβραδύνουν τη διασπορά του ιού σε περίπτωση επιδείνωσης των επιδημιολογικών μεγεθών, εξετάζει ενόψει και των Χριστουγέννων το κυβερνητικό επιτελείο.

Με την κυβέρνηση να ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καθολικό lockdown, στο μικροσκόπιο μπαίνουν εκ νέου οι ανεμβολίαστοι, στην περίπτωση που θα πρέπει να αποφασιστούν και νέοι περιορισμοί.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Η νέα μετάλλαξη προκαλεί τρόμο

Eως και πέντε φορές πιο μεταδοτική σε σχέση με τη «Δέλτα» ενδέχεται να είναι η νέα παραλλαγή «Ομικρον», που ξεκίνησε από την Μποτσουάνα.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Τρίτη δόση πριν από τους έξι μήνες

Να ανοίξει άμεσα η συζήτηση για τη χορήγηση της αναμνηστικής δόσης νωρίτερα εισηγούνται, μέσω της «R», κορυφαίοι επιστήμονες, οι οποίοι ζητούν και νέα μέτρα για την ανάσχεση της αυξητικής τάσης της πανδημίας.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews