Quantcast

Άδωνις Γεωργιάδης στον realfm 97,8: Σε όλες τις δημοσκοπήσεις είμαι στην πρώτη τετράδα αποτελεσματικότητας

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον realfm 97,8 δήλωσε ότι “σήμερα τόσο η Εφημερίδα των Συντακτών στην πραγματικότητα μάζεψε το θέμα, όσο και ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι τελικά το θέμα είναι ηθικό. Με κατηγόρησε η ΕΦ.ΣΥΝ. ότι χρησιμοποίησα μια εταιρεία, την interview του κ. Βασιλειάδη από τη Θεσσαλονίκη και την πλήρωσα με κρατικό χρήμα ύψους 19.000 ευρώ για να βελτιώσει τις θέσεις μου στους πίνακες δημοφιλίας της συγκεκριμένης δημοσκόπησης και να πάω στις πρώτες θέσεις, ενώ σε όλες τις άλλες ήμουν στον πάτο όπως έγραψε η εφημερίδα”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου πρόσθεσε ότι “η ανάθεση έγινε, υπάρχει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και καλώς έγινε. Έγινε τον Ιούλιο του 2020, ήταν ύψους 19.000 ευρώ. Έγινε γιατί τότε το υπουργείο Ανάπτυξης είχε βγάλει 10-12 διαφορετικά μέτρα για την πανδημία και θέλαμε να μετρήσουμε ποια από αυτά ενδιέφεραν περισσότερο τον κόσμο και ποια από αυτά δεν τα είχε μάθει ακόμα για να μπορούμε να διορθώσουμε την πολιτική μας πάνω στα συγκεκριμένα εργαλεία. Αυτό έπρεπε να γίνει γρήγορα, γι'αυτό και η απευθείας ανάθεση. Το ποσό είναι κάτω από το όριο που επιτρέπει ο νόμος και για όποιον ξέρει από δημοσκοπήσεις είναι ένα μέτριο ποσό”.

“Στις αρνητικές γνώμες είμαι πάντα πρώτος, το λέω και με υπερηφάνεια. Δεν το κρύβω. Ο λόγος που είμαι πρώτος στις αρνητικές γνώμες είναι ότι εγώ δεν είμαι πολιτικός προστατευμένος. Εγώ τσακώνομαι, απαντάω, έχω πολιτικούς αντιπάλους, έχω πολιτικούς φίλους. Γενικά έχω γωνίες, αυτό δημιουργεί και αντιπάθειες.

Για να ανεβαίνεις στη δημοφιλία πρέπει να είσαι “στρογγυλός”. Δεν μου αρέσει να είμαι “στρογγυλός”. Θέλω να είμαι οξύς. Έχω όμως και φανατικούς φίλους γι' αυτό βγαίνω βουλευτής και από τους πρώτους” περιέγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Στη δημοσκόπηση της εταιρείας interview στον πίνακα θετικών/αρνητικών γνωμών, έχω αρνητικές γνώμες πρώτος, όπως σε όλες. Ο πίνακας που προέβαλε η ΕΦ.ΣΥΝ. είναι ο πίνακας που μετρούσε την αποτελεσματικότητα. Εγώ έχω ένα πολιτικό χαρακτηριστικό, στην ίδια δημοσκόπηση που οι περισσότεροι λένε ότι με αντιπαθούν, στο ερώτημα ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός υπουργός είμαι πάντα στις πρώτες θέσεις. Διότι πολλοί λένε ο Γεωργιάδης φωνάζει, είναι ακραίος, αλλά ίδιοι λένε ότι κάνω δουλειά” συμπλήρωσε.

“Σε όλες τις εταιρείες είμαι στην πρώτη τετράδα σε αυτόν τον πίνακα” διευκρίνισε.

“Η εταιρεία Interview είναι η πιο γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων της Βορείου Ελλάδος. Δημοσιεύει σε όλα τα ΜΜΕ της Βορείου Ελλάδος” σημείωσε.

“Πιστεύω ότι το χθεσινό χτύπημα της ΕΦ.ΣΥΝ. ήταν μία προσπάθεια να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όσα είπα στην εκπομπή σας με τον κ. Δελλατόλα για το πραγματικό σκάνδαλο τύπου Κουρτς στην Ελλάδα που το έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι οι δύο περιπτώσεις της Vox Pop και της Bridging Europe” είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.