Quantcast

Αντιδράσεις για τη νέα ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου για κρεμάλες - Τι αναφέρει η ΝΔ

"Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορονοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

"Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή. Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ" καταλήγει η ανακοίνωση.

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;», έγραψε χαρακτηριστικά η Μυρσίνη Βουνάτσου.

 
Τον Απρίλιο είχε προκαλέσει πάλι αντιδράσεις για ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στους νεκρούς στο Μάτι και τη Μάνδρα και σε εκείνους του κορωνοϊού, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter ότι "όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητώ ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε και εσείς".