Quantcast

Από την ψήφο εμπιστοσύνης στην κοινοβουλευτική «μάχη» για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη μάχη που θα γίνει στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Σήμερα συνεδριάζει το διευρυμένο Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού, με τη συμμετοχή της ΚΟ και των ευρωβουλευτών, προκειμένου να λάβει αποφάσεις για τη στάση που θα τηρήσει στην επικείμενη συζήτηση στο Κοινοβούλιο.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας στον ΑΝΤ1 επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «στόχος είναι να βρεθεί κοινή γραμμή για τη Συμφωνία των Πρεσπών». 

Από την πλευρά του ο Σπύρος Λυκούδης τόνισε ότι «δεν επηρεάζει τη γνώμη μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών η αποχώρηση Δανέλλη» και σημείωσε ότι η Συμφωνία κινείται σε θετική κατεύθυνση και η ψήφος μου δεν θα είναι αρνητική, ωστόσο θα συνεκτιμηθεί και το πολιτικό πλαίσιο.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος στήριξε με την ψήφο του την κυβέρνηση, κατέθεσε, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1 τις θέσεις του. «Είμαι ανεξάρτητος βουλευτής, αλλά στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.