Quantcast

Αποστολάκη στον Realfm 97,8: Κενός ακτιβισμός η κίνηση του κ. Τσίπρα

«Πρόκειται για μια άποψη, η οποία φέρνει στο μυαλό την γκεμπελική τακτική και τις σκοτεινές στιγμές της Αριστεράς του παρελθόντος, όπου για όποιους αποφάσιζαν να βγουν λίγο από την νόρμα του δόγματος επιφυλασσόταν μια απάνθρωπη σπίλωση της αξιοπρέπειάς τους» σχολίασε η Μιλένα Αποστολάκη για τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα πρόσθεσε πως «Τι λέει εκπρόσωπος Τύπου, και το υιοθετεί απολύτως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε κανείς δεν σκέφτηκε ότι ήταν μια δική της κατασκευή, λέει πως αν η στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές δεν συμπεριλαμβάνει τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε αυτό θα αποτελεί το τεκμήριο ότι είναι ένοχος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Εκβιαζόμενος σημαίνει ευάλωτος άρα ένοχος. Γι'αυτό μιλάω για σκοτεινές στιγμές, όταν όποιον θέλαμε να εξοντώσουμε ή να περιορίσουμε, τον σπιλώναμε απάνθρωπα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ότι αυτές οι εκλογές πια είναι εκλογές για τρεις. Είναι εκλογές ανάμεσα σε τρεις πολιτικούς αρχηγούς και τρεις πολιτικές προτάσεις. Και βλέπει από τις μετρήσεις ότι σημαντικά στρώματα και τμήματα της κοινωνίας, ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που από το 2015 και μετά παρασύρθηκαν και πίστεψαν το δημαγωγικό λόγο του κ. Τσίπρα, επιστρέφουν σε αυτό που ήταν το σπίτι τους» επεσήμανε η κ. Αποστολάκη.

«Προκειμένου να πολώσει το σκηνικό, να επιβάλλει τον εαυτό του ως τον μοναδικό παίκτη απέναντι στην κυβερνητική πλειοψηφία, κάνει αυτές τις κινήσεις που δεν διαθέτουν ούτε πολιτική ούτε θεσμική βαρύτητα» υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας την “λευκή” απεργία του ΣΥΡΙΖΑ στο κοινοβούλιο είπε ότι «Είναι ένας ακτιβισμός αντισυστημικότητας και μηδενικού πολιτικού περιεχομένου. Μια κίνηση που συνάδει με τον ρόλο και τις ευθύνες ενός κόμματος στην αξιωματική αντιπολίτευση».

«Αυτή η κίνηση του κ. Τσίπρα δεν έχει το παραμικρό πολιτικό και θεσμικό περιεχόμενο, είναι ένας κενός ακτιβισμός και κατά την άποψή μου είναι μια κίνηση εξαιρετικά ατελέσφορη που θα είναι μπούμερανγκ για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σημείωσε η κ. Αποστολάκη.