Quantcast

Βελόπουλος: Αφήνουμε στον Μητσοτάκη την μικροπολιτική στα όρια του γραφικού

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σημερινή δήλωσή του ότι «θα είναι πολύ σημαντικό για τη δημοκρατία και τη χώρα να μείνουν εκτός Βουλής το κόμμα του κ. Βελόπουλου και η Χρυσή Αυγή», δίνει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωση, η «Ελληνική Λύση» κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι ασχολείται με το να «αφανίσει πολιτικά» το κόμμα, ώστε να αποκτήσει την αυτοδυναμία στις εκλογές και κάνει λόγο για «μικροπολιτική στα όρια του γραφικού».

«Είναι λυπηρό να διαπιστώνουμε για άλλη μία φορά πως ο "εφιάλτης" της Νέας Δημοκρατίας του κυρίου Μητσοτάκη είναι η "Ελληνική Λύση" και ο πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος» σημειώνει η «Ελληνική Λύση» και τονίζει: «Αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα της χώρας και να πείσει τους Έλληνες πολίτες για την επόμενη μέρα, ο κύριος Μητσοτάκης ασχολείται με το να "αφανίσει" πολιτικά την Ελληνική Λύση για να αποκτήσει την αυτοδυναμία που ονειρεύεται».

Στην ίδια ανακοίνωση, σημειώνεται: «Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Μητσοτάκη πως στη χρεοκοπία της χώρας ήταν συμμέτοχος ο ίδιος και το κόμμα του, που σήμερα "πλασάρονται" ως το καινούργιο, κρύβοντας από τους Έλληνες πολίτες πως η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας έρχεται από το κύμα δυσαρέσκειας και οργής προς τον κύριο Τσίπρα. Οι Έλληνες πολίτες δεν ψηφίζουν την "Ελληνική Λύση" από δυσαρέσκεια και οργή, αλλά διότι έχουμε πρόγραμμα καταγεγραμμένο, ρεαλιστικό, κυβερνητικό».

Και καταλήγει: «Εμείς του απαντάμε πως είμαστε εδώ, δίπλα στον Έλληνα πολίτη και αφήνουμε την μικροπολιτική στα όρια του γραφικού, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας».