Βελόπουλος: Ο αγώνας δεν γίνεται για την καρέκλα

«Ο αγώνας του κόμματος μας δεν γίνεται για την καρέκλα, αλλά για την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και βουλευτής Λάρισας, Κυριάκος Βελόπουλος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους πολιτες της Λάρισας για την εμπιστοσύνη τους στο κόμμα του.

«Η Ελληνική Λυση και ο ίδιος προσωπικά, ως πρόεδρος του κόμματος, έχουμε ως βασική αρχή το σύνθημα: Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Έλληνες! Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας του κόμματος μας δεν γίνεται για την καρέκλα, αλλά για την Ελλάδα! Όποιος έχει άλλη αντίληψη δεν ανήκει στην Ελληνική Λύση, αλλά στον παλαιοκομματισμό του χθες που δεν έχει καμία σχέση με μας».

Ο Κ. Βελόπουλος εκφράζει τη συμπαράστασή του στους κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου, που επλήγησαν τις τελευταίες ημέρες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. «Δέσμευσή μου η επίσκεψη μου στην περιοχή, προκειμένου η Ελληνική Λύση να έχει πλήρη εικόνα», αναφέρει και προσθέτει: «Για μας στην Ελληνική Λύση η Θεσσαλία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον "σιτοβολώνα" της Ελλάδας, αφού το πρόγραμμα μας έχει ως μοχλό την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της αγροτοβιομηχανίας, που μπορεί να εισφέρει στη χώρα έσοδα δις ευρώ και εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ως πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση και βουλευτής του νομού Λαρίσης θέλω να είμαι ο βουλευτής σας, στον οποίο μπορείτε να στηρίζεστε για την προώθηση των συμφερόντων της περιοχής μας. Ως γόνος αγροτικής οικογένειας μπορώ να καταλάβω τόσο τον καθημερινό σας αγώνα, όσο και τα προβλήματα του τόπου».