Quantcast

Βελόπουλος στον realfm 97,8: Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μποϊκοτάζ ως Έλληνες στα τουρκικά προϊόντα

"Η Ευρώπη είναι σε λήθαργο, πλην της Γαλλίας που έχει αντιληφθεί το πρόβλημα του Ερντογάν. Δεν είναι ο Ερντογάν η Τουρκία, όπως κάποιοι θέλουν να την ετεροκαθορίσουν. Ο Ερντογάν είναι παντουρκιστής. Πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι ο εχθρός αυτή τη στιγμή. Είναι η προσπάθεια του Ερντογάν να ενώσει ισλαμικές χώρες εναντίον της Ευρώπης. Η φιλοσοφία του Ερντογάν είναι το πρόβλημα, θέλει να θεωρηθεί ο νέος σουλτάνος, θεωρεί τον εαυτό του τον νέο Σουλεϊμάν Πασά, τον νέο Μωάμεθ τον πορθητή" δήλωσε, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

"Λυπάμαι για αυτή την Ευρώπη γιατί δεν έχουν καταλάβει το μεγάλο πρόβλημα που έρχεται" πρόσθεσε.

"Τα 12 ναυτικά μίλια είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα εκείνος συμφωνεί με την Ελληνική Λύση γιατί λέμε εδώ και πολλούς μήνες για την επέκταση των χωρικών υδάτων. Ήμασταν οι πρώτοι που λέγαμε για ανακήρυξη ΑΟΖ σε όλη την περιφέρεια. Λέγαμε 12 ναυτικά μίλια και ΑΟΖ παντού. Σήμερα ο κ. Τσίπρας έρχεται στα λόγια μας, το λέμε χρόνια και πρέπει να γίνει" σημείωσε.

"Αν δεν κολλήσουμε όλοι κορωνοϊό, ο κορωνοϊός δεν θα φύγει από την Ελλάδα. Θα περάσουμε το μαρτύριο της σταγόνας, θα κάτσουμε να περιμένουμε τρία χρόνια. Αν το αφήνεις να σέρνεται, μπορεί να έχουμε τους ίδιους νεκρούς με μεγαλύτερη διάρκεια, με το τεράστιο πλήγμα στην οικονομία. Δεν είμαι ειδικός να τα πώ αυτά, αλλά έχω πολλές επιφυλάξεις για όσα λέγονται από τους ειδικούς" συμπλήρωσε.

"Θα ήθελα να πω σε όλους τους Έλληνες, αφού δεν το κάνει η κυβέρνηση, ας κάνουμε μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα. Να μην αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα, το κάνει η Σαουδική Αραβία, το κάνει η Συρία, το κάνει και η Τουρκία εναντίον της Γαλλίας απίστευτα πράγματα, και δεν το κάνουμε εμείς" τόνισε. "Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μποϊκοτάζ ως Έλληνες στα τουρκικά προϊόντα, τα υπόλοιπα είναι παραμύθια" κατέληξε.