Quantcast

Βουλγαράκης στον realfm: Είμαι εκτός της λογικής των κομμάτων στον Δήμο - Δεν κατεβαίνω υποψήφιος απέναντι σε κανέναν

"Ο Δήμος Αθηναίων με ενδιέφερε πάντα. Αν ανατρέξετε σε παλαιότερα ρεπορτάζ, πάντα υπήρχε πάντα θέμα όταν ετίθετο το θέμα των δημοτικών εκλογών για το αν θα συμμετέχω ή αν θα εμπλακώ. Μου είχε προταθεί πολλές φορές. Πάντα με ενδιέφερε και αποφάσισα το ενδιαφέρον μου να το κάνω πράξη. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. Είμαι εκτός της λογικής των κομμάτων στο Δήμο. Γι'αυτό δεν υπάρχουν και χρίσματα. Σημασία για μένα έχει ποιος μπορεί να προσφέρει και τι" δήλωσε ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, Γιώργος Βουλγαράκης, στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Είμαι μέλος της ΝΔ. Δεν θα βρείτε ποτέ και πουθενά δήλωσή μου κατά της ΝΔ. Δεν θα δείτε ποτέ και πουθενά δήλωσή μου υπέρ άλλου κόμματος. Μου είχε προταθεί να συμμετέχω σε ψηφοδέλτια και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Πάνος Καμμένος, δεν έφυγα ποτέ από τη ΝΔ. Ούτε τίθεται τέτοιο θέμα για μένα. Είναι άλλο η πολιτική αντίληψη και άλλο το ενδιαφέρον για τον Δήμο. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό" ανέφερε.

"Δεν κατεβαίνω υποψήφιος απέναντι σε κανέναν. Κατεβαίνω μπροστά από τους Αθηναίους, από τους οποίους ζητώ την ψήφο τους. Με ξέρουν και τους ξέρω, 20 και πλέον χρόνια μου έκαναν την τιμή να με εκλέγουν στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων της ΝΔ, υπηρέτησα την πόλη από κυβερνητικές θέσεις. Τώρα με την εμπειρία που έχω αποκτήσει αλλά και με την ωριμότητα και την ηρεμία που μου έδωσε η αποχή μου από την κεντρική πολιτική σκηνή, ξέρετε καμιά φορά όταν αποτραβιέσαι, βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά. Δεν βλέπω τον Δήμο ούτε σαν για σκαλοπάτι για κάτι άλλο, ούτε σαν άσκηση δημοσίων σχέσεων. Θέλω να προσφέρω στην πόλη αυτή. Τελεία και παύλα" ανέφερε.