Βουλή: Η μάχη της ατάκας για το εργασιακό - Ο Τιραμόλα, η ντουντούκα και η κολονοσκόπηση

Στη μάχη της ατάκας επιδίδονται οι εκπρόσωποι των κομμάτων κατά την τρίτη συνεδρίαση της επιτροπής για το εργασιακό νομοσχέδιο στη Βουλή. 

Σε συνέχεια της σύγκρουσης Κατσώτη -Μαραβέγια όταν ο πρώτος ακούγοντας τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας να εξυμνεί την τηλεργασία τον ρώτησε αν ως πρωκτολόγος θα δεχόταν κολονοσκόπηση εξ αποστάσεως , ο κ. Μαραβέγιας επανήλθε λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σας εύχομαι να είστε υγιής αλλά αν ποτέ χρειαστείτε εγχείρηση στη χολή να ζητήσετε να σας ανοίξουν από την κορφή ως τα νύχια κι όχι με μια μικρή τρυπούλα. Ο συντηρητισμός είναι ο τρόπος που τοποθετηθήκατε σε αντίθεση με την πρόοδο.

Αυτή είναι η διαφορά μας. Είτε μιλάμε για συνελεύσεις είτε για εγχειρήσεις ο συντηρητικός θέλει μόνο αίμα" .

Λίγο νωρίτερα ο Πάνος Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στα νιάτα του ο κ. Χατζηδάκης μάλλον διάβαζε πολύ Τιραμόλα και ως εκ τούτου κάνει λάστιχο τις ζωές των εργαζομένων ενώ μια αναφορά του κ. Σκουρλέτη σε κυβερνητική ενόχληση στις απεργιακές ντουντούκες προκάλεσε νέα παρέμβαση του Κ. Μαραβέγια: "Το πρόβλημα κ. Σκουρλέτη δεν είναι η ντουντούκα αλλά ότι σε πλακώνουν στο ξύλο οι απεργοί όταν θες να πας στη δουλειά σου. Μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα. Εγώ είδα δυσαρεστημένους κάποιους συνδικαλιστές που είναι γνωστή η κομματική τους προέλευση" είπε. Στο σημείο εκείνο παρενέβη με φωνές ο Κώστας Μπάρκας του ΣΥΡΙΖΑ με τον εισηγητή της Ν.Δ να απαντά: "Δεν ζητώ. Απαιτώ το σεβασμό σας. Μην το κάνουμε κάθε φορά φοιτητική συνέλευση εδώ μέσα".