Quantcast

Δ. Παπαδημούλης: Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε το πρόγραμμα και τις αρχές μας

Ένα μεγαλύτερο, ισχυρό και ενωμένο κόμμα με τον Αλέξη Τσίπρα επικεφαλής ζήτησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας όμως ότι δεν φτάνει αυτό, αλλά χρειάζεται ένα κόμμα ενωμένο και  με συντροφικότητα αλλιώς, ξεκαθάρισε, δεν κερδίζονται εκλογές. 

Επέκρινε, δε, τα φαίνομενα αποδοκιμασιών κατά ομιλητών (κυρίως του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Δημήτρη Βίτσα) και της επίθεσης εναντίον του Θοδωρή Δρίτσα και όσους στο εσωτερικό αναπαράγουν θεωρίες των συστημικών μέσων που καλούν τον Αλέξη Τσίπρα να διώξει τα βαρίδια και να ξεκαθαρίσει με τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%, υπογραμμίζοντας ότι είναι περήφανος που ήταν από αυτούς που ξεκίνησαν με τον Αλέξη Τσίπρα από τον Συνασπισμό του 3% και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να εγκαταλείψει το πρόγραμμα και τις αρχές του για να κερδίσει ξανά την κυβέρνηση.
 
Παράλληλα τόνισε ότι το πάθημα του 2019 (όταν δεν είχε διαγνωστεί η επερχόμενη ήττα) πρέπει να γίνει μάθημα και για αυτό είναι, μεν, καλή η αισιοδοξία, αλλά όχι η επανάπαυση.
 
Στο θέμα των οργανωτικών, τάχθηκε υπέρ του τέλους των διορισμών μελών στα όργανα και άσκησε κριτική για την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης, η οποία αριθμούσε 700 μέλη και αποδείχθηκε φιάσκο, κατά τον ίδιο. 
 
Τέλος, δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή, όπως έχει ανακοινώσει, εξάλλου και για τη ευρωβουλή