Quantcast

Debate Παπαδημητρίου - Γιαννούλη στον realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

"Υποχρέωση μου ως πολίτης, δημοσιογράφος και βουλευτής να εύχομαι καλή επιτυχία σε μια κυβέρνηση που αναλαμβάνει σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία την άσκηση της εξουσίας. Όχι για αντιπολιτευτική διαστροφή ή πειθαρχία, οφείλω να πω ότι διακρίνω μια επιπολαιότητα και έναν εκνευρισμό να δείξουν κάτι που δεν χρειάζεται να δείξουν, δηλαδή το αν θα επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός το υπουργείο Παιδείας ή αν θα αρνηθεί τις δύο αλεξίσφαιρες BMW μου θυμίζει λίγο την πρόζα του 2009 του Γ. Παπανδρέου. Με ενδιαφέρει η ουσία εμένα προσωπικά" ο κ. Γιαννούλης.

Ο κ. Παπαδημητρίου ανταπάντησε ότι "υπάρχουν δύο θετικά. Μου άρεσε ότι αντέδρασαν γρήγορα και χωρίς φανφάρες στην καταστροφή στη Χαλκιδική. Το δεύτερο είναι ότι Παιδεία είναι το υπόστρωμα όλων των δραστηριοτήτων μας. Ήταν σημαντικό να πάει και να πει για το πανεπιστημιακό άσυλο. Νομίζω καλά έκανε και ξεκίνησε από εκεί ο Πρωθυπουργός. Θέλω να θυμίσω ότι η κυβέρνηση αυτή έχει ως καθήκον να πάει τη χώρα μπροστά. Να συνεχίσει τα θετικά της προηγούμενης κυβέρνησης και να διορθώσει όσα βρει ή κρίνει αρνητικά. Ας της δώσουμε λίγο χρόνο, δεν έχει πάρει τη δεδηλωμένη ακόμα".