Quantcast

Δολοφονία Καραϊβάζ - Κανέλλη στον realfm: Είμαι συντετριμμένη, δεν έχω κοιμηθεί δύο βράδια

"Είμαι συντετριμμένη, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω κοιμηθεί δύο βράδια. Δεν μπορεί να το χωρέσει το κεφάλι μου ούτε να το κατανοήσει. Είναι αυτά τα απεχθή πράγματα, με απύθμενο θράσος ξαπλώνουν έναν άνθρωπο κάτω με δέκα σφαίρες, ό,τι χειρότερο μπορεί να έχει δει κάποιος σε ταινίες. Αυτό που με έχει ενοχλήσει βαθύτατα είναι ότι βλέπω παντού κουβέντες περί Greek Mafia. Αν υπάρχει αυτή η ελληνική μαφία, τι κάνει το σύστημα για να την αντιμετωπίσει;" δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δεν άντεξα να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, συναδέλφους να μιλάνε για τον Καραϊβάζ και να μην σκεφτούν όλοι οι δημοσιογράφοι την ημέρα της δολοφονίας του και μέχρι να ταφεί να φορέσουν σκούρα ρούχα. Με κίτρινα, με λιλά, με πορτοκαλί έβγαιναν να πουν πόσο πενθούν τον συνάδελφο. Έχει χαθεί αυτό το αίσθημα μιας τσίπας μεταξύ μας, μιας στήριξης μεταξύ μας, μιας έγνοιας για τον διπλανό, του σεβασμού στο πένθος" πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα σχετικά με τα self test και την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση απάντησε "Στερνή μου κομμουνιστική γνώση να σε είχα πρώτα. Λυπάμαι αλλά φωνάζουμε εδώ και πέντε μήνες. Ανοίξτε τα ρημάδια τα σχολεία με μαζικά τεστ. Δεν είναι εφεύρεση της τελευταίας εβδομάδας τα self test. Και αν δεν υπήρχαν αυτά, υπήρχαν τα rapid test. Αν γινόντουσαν rapid test με το ΑΜΚΑ των παιδιών μία φορά την εβδομάδα, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα και πολύ απλούστερα. Δεν θα είχαν χάσει τα παιδιά πέντε μήνες σχολείο".