Quantcast

Δούρου: «Το ψυγείο δεν γεμίζει με το food pass, market pass» - Η απάντηση Γεωργιάδη - Βίντεο

Προεκλογικό σποτ για την ακρίβεια ανάρτησε στα social media η Τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο βίντεο φαίνεται η ίδια να ανοίγει το ψυγείο της, τοποθετεί ένα τάπερ στο ράφι και ύστερα λέει:

«Κανενός μας και καμιάς μας το ψυγείο δεν γεμίζει με το food pass, market pass, τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ και αρμόδιου υπουργού. Η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσει εκείνες τις πολιτικές που εφάρμοζε μέχρι και το 2019 για να μη χρειαζόμαστε τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη».

Στο τέλος υπενθυμίζει ότι στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών και σημειώνει ότι «η ουσία είναι ότι ο δήθεν φθηνός μπακαλιάρος δεν θα φτάσει σε όλα τα τραπέζια για την γιορτή του Ευαγγελισμού

Γεωργιάδης: Το εντυπωσιακό είναι ότι το ψυγείο της είναι ασφυκτικά γεμάτο!

Το βίντεο της Ρένας Δούρου σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι η ?Ρένα Δούρου έκανε ένα τόσο λαϊκίστικο, κακόγουστο βίντεο, ούτε ότι με αναφέρει σε αυτό χωρίς καν να τολμήσει να πει το όνομά μου, αλλά ότι ενώ μιλά για "ψυγείο που δεν γεμίζει", το ψυγείο της είναι ασφυκτικά γεμάτο!», σχολίασε δηκτικά.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη για Δούρου