Quantcast

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση προέταξε την επικοινωνία από την ουσία

 «Αναποτελεσματικά και επικοινωνιακού χαρακτήρα» χαρακτηρίζει τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση προέταξε την επικοινωνία από την ουσία. Επανέλαβε τα ίδια, ανεπαρκή όπως έχουν αποδειχτεί, μέτρα η αποτελεσματικότητα των οποίων διαψεύδεται από την ίδια την πραγματικότητα. Η περιβόητη αναστολή καταβολής του ΦΠΑ, διαψεύδεται από την αδυναμία έκδοσης φορολογικής ενημερότητας από τους υπόχρεους», αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης και καταλήγει:

«Δεν λαμβάνεται καμία μέριμνα για τους αποδέκτες μεταχρονολογημένων επιταγών, που είναι κι αυτές στην πλειοψηφία τους, μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εγκαταλείπει εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους και πληττόμενους εργαζόμενους στην τύχη τους, την ίδια στιγμή που καγχάζει για πόρους δισεκατομμυρίων σε "πράσινες" επενδύσεις μηδενικού αντικρίσματος σε οικονομία και κοινωνία, αλλά και σε ΜΜΕ για να εξασφαλίσει επικοινωνιακή προστασία. Λάθη επί λαθών σε μια συγκυρία, όπου οι αστοχίες πληρώνονται ακριβά».