Quantcast

Γ.Γ. ΓΣΕΕ στον Realfm: Κάποιοι εκμεταλλεύονται τη συνδικαλιστική άδεια και κάθονται σπίτι τους

«Η κ. Γεροβασίλη δεν επιθυμεί να βλέπει στα πάνελ τους συνδικαλιστές της αστυνομίας και να κρίνουν τις αποφάσεις της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας του υπ. Προστασίας του Πολίτη...

...Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η συμπεριφορά κάποιων όπως του Ρουβίκωνα, του ΠΑΜΕ ότι είναι μία συμπεριφορά που αρμόζει σε μία ευρωπαϊκή και ευνομούμενη χώρα. Προφανώς, υπάρχουν ζητήματα. Η κ. Γεροβασίλη επέλεξε τον κοινωνικό αυτοματισμό βάζοντας τους συνδικαλιστές απέναντι στην ελληνική κοινωνία για να μπορέσει να ικανοποιήσει πιο εύκολα άλλες ομάδες πολιτών οι οποίες είναι παραβάτες», δήλωσε στον Realfm97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νικόλαος Κιουτσούκης., με αφορμή την απόφαση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη να μειώσει την άδεια των συνδικαλιστών αστυνομικών.

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, προφανώς σε κάθε επαγγελματική κατηγορία υπάρχουν οι καλοί, υπάρχουν και οι άχρηστοι. Έτσι και στο συνδικαλιστικό κίνημα, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι αυτό που θέλουν να εκμεταλλεύονται είναι τις ημέρες αδείας για να κάθονται σπίτι τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των συνδικαλιστών είναι αυτοί οι οποίοι αγωνίζονται σε όλη τη χώρα προκειμένου να καλύψουν τις ανεπάρκειες που έχει το ελληνικό κράτος», πρόσθεσε.