Quantcast

Γεννηματά: Το προοδευτικό ρεύμα δυναμώνει απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε σήμερα την Αμφιλοχία -όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Απόστολο Κοιμήση- και την Άρτα.

Σε δηλώσεις της η Φώφη Γεννηματά, σημείωσε:

«Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί την τόσο θερμή υποδοχή, ήταν πραγματικά πέρα από ότι φανταζόμουν, η αγάπη των ανθρώπων με έχει γεμίσει τόσο πολύ δύναμη να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Προσκαλούμε κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής. Δυναμώνει κάθε μέρα το προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης. Τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού και της πόλωσης που δεν είναι άλλοι από την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα.

Η στάση τους τα τελευταία δέκα χρόνια καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση, οι θυσίες όμως του ελληνικού λαού μπορούν να πιάσουν τόπο.

Έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με την υπερφορολόγηση, με τη διαρκή λιτότητα, με τη φτωχοποίηση, με τη μιζέρια, πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας στο τόπο μας. Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να δώσουμε αυτή τη μάχη αποτελεσματικά. Και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευθούν. Δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους όπως έκανε ο κ. Τσίπρας. Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες».