Quantcast

Γεωργιάδης: Εθνικό λάθος οι Πρέσπες - Κανένας δεν χρωστά συγγνώμη στον Τσίπρα

Για ανόητους πολιτικαντισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τα οποίοα ερμήνευσαν τη δήλωσή του περί μη προδοσίας Τσίπρα στις Πρέσπες ως άτυπη συγγνώμη μίλησε από τη Βουλή ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κανείς δεν χρωστά συγγνώμη στον κ. Τσίπρα για το εθνικό λάθος των Πρεσπών. Αυτό το λάθος έγινε» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Είναι ανόητοι πολιτικαντισμοί αυτό που κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που είπα χθες δεν είναι συγγνώμη προς τον κ. Τσίπρα αλλά επανάληψη της δικής μου θέσης και της θέσης όλης της ΝΔ ότι δηλαδή η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα. Δεν είναι όμως μια προδοτική συμφωνία. Και επανέλαβα ότι λέγαμε και τότε πως αν είχαμε εμείς την ευκαιρία δεν θα την ψηφίζαμε αλλά αν κυρωθεί δεν μπορεί να αλλάξει» πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης είχε πει πως μετά την συγγνώμη του κ. Γεωργιάδη αναμένει την συγγνώμη από τους υπόλοιπους 157 βουλευτές της ΝΔ.

«Μιλήσατε για τους 157 στους οποίους είμαι και εγώ. Όμως ποτέ δεν ελέχθησαν από εμάς όσα επιχειρήσατε να μας αποδώσετε κ. Σαρακιώτη» σχολίασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος.