Quantcast

Γεωργιάδης με αφορμή διατάξεις για αιγιαλούς και εφοπλιστές: «Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μούρλια - Μπράβο»

Με δηκτική διάθεση σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης φτάνοντας σε σημείο να πει ότι οι διατάξεις του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για τους αιγιαλούς και τους εφοπλιστές είναι τόσο δεξιές που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μούρλια.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε εκτενή αναφορά στις διατάξεις του νομοσχεδίου για τις τακτοποιήσεις σε αιγιαλούς υπενθυμίζοντας ότι όταν το 2013 η κυβέρνηση Σαμαρά είχε φέρει ανάλογη ρύθμιση ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αντιδράσει εντονότατα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην εθελοντική εισφορά των εφοπλιστών υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος το 2013 όταν είχε υπογραφεί συνυποσχετικό μεταξύ εφοπλιστών και κυβέρνησης Σαμαρά ύψους 140 εκατομμύρια ευρώ είχε εκφράσει τη διαφωνία του.

“Έρχεστε εσείς πριν από ένα μήνα και υπογράφετε συνυποσχετικό κατεβάζοντας την εισφορά στα 75 εκατομμύρια ευρώ. Και λέω μπράβο. Κι έρχεται σήμερα το νομοσχέδιο και την κατεβάζει ακόμα περισσότερο στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μούρλια. Όταν έρχεσαι πιο δεξιά σημαίνει ότι πήζει το μυαλό. Μπράβο και πάλι μπράβο” είπε.