Η μεγάλη μάχη για την ανοσία!

Ερχονταί 6 εκατ. self tests ανά εβδομάδα και μαζικοί εμβολιασμοί έως το τέλος Ιουνίου για να θωρακιστεί ο πληθυσμός. Τι λένε έγκριτοι επιστήμονες για την ινδική μετάλλαξη και τον κίνδυνο να υπάρξει τέταρτο κύμα πανδημίας. Ξεκίνησαν οι έρευνες για την παραγωγή εμβολίου που θα καλύπτει όλες τις μελλοντικές παραλλαγές του ιού.

Mάχη με ορίζοντα έξι εβδομάδων, ώστε να χτιστεί ένα τείχος ανοσίας απέναντι στον κορωνοϊό έως το τέλος Ιουνίου, ξεκινά η κυβέρνηση. Πέρα από τους μαζικούς εμβολιασμούς, το κλειδί σε αυτόν τον σχεδιασμό θα είναι τα self tests. Η επανεκκίνηση της οικονομίας και της ίδιας της κοινωνίας έχει δομηθεί πάνω στα τεστ αυτοδιάγνωσης και η κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα για να είναι στα ράφια των φαρμακείων περίπου 6 εκατ. self tests την εβδομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Οι μεταλλάξεις φέρνουν… σούπερ εμβόλιο

Τον κίνδυνο ενός τέταρτου κύματος πανδημίας επισημαίνουν έγκριτοι επιστήμονες, τονίζοντας ότι ενισχύεται το ενδεχόμενο μιας τρίτης εμβολιαστικής δόσης. Ξεκίνησαν οι έρευνες για την παραγωγή εμβολίου που θα καλύπτει όλες τις μελλοντικές παραλλαγές του ιού.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Γιατί η Ε.Ε. κήρυξε πόλεμο στην AstraZeneca

Η «R» αποκαλύπτει τους λόγους που η Κομισιόν αποφάσισε να κινήσει νομική διαδικασία κατά της βρετανικής φαρμακοβιομηχανίας.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews