Quantcast

Η πρώτη αντίδραση Μπογδάνου μετά τη διαγραφή του από την «Εθνική Δημιουργία»

Με αιχμές για “δεκανίκια” και “ηχεία του Μαξίμου” η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μετά την διαγραφή του από την “Εθνική Δημιουργία”.

Οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαγράφεται από την “Εθνική Δημιουργία”. “Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας”, επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολιάζει: “Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου”.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες μετά την προσχώρηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην Εθνική Συμφωνία ήρθε και η αναβάθμισή της στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της Εθνικής Συμφωνίας και ανεξάρτητος βουλευτής, η Αφροδίτη Λατινοπούλου θα είναι η νέα αντιπρόεδρος του κόμματος. 

Μάλιστα ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος και η κυρία Λατινοπούλου και τη συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη θέση της αντιπροέδρου της Εθνικής Συμφωνίας την κα Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε πως “δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης”.

Όπως είπε, δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε ένα “παράρτημα της ΝΔ” και πρόσθεσε: “Καμία στήριξη στην ‘πασοκοποταμίσια’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό”.

Ειδικά για τον κ. Κρανιδιώτη ανέφερε πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως το τελευταίο τετραήμερο “έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη”.