Ιωαννίδης στον realfm: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκε πάλι σε ένα μικροπολιτικό παιχνίδι που θέλει με δικό του πρόσημο να περάσει τα αναθεωρητέα άρθρα

"Επειδή έχει ανάγκη ο τόπος τη Συνταγματική Αναθεώρηση, έχουμε ένα Σύνταγμα που όλα αυτά τα χρόνια, ήταν καλό όταν έγινε, αλλά τώρα χρειάζεται αλλαγές" δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον Βόρειο Τομέα, Σάκης Ιωαννίδης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Θα ήθελα όπως και οι περισσότεροι πολίτες να υπήρχε μια ομονόηση του πολιτικού συστήματος να προχωρήσουμε στις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν. Και νομίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το περιέγραψε σαφώς με την πρόταση που είχε κάνει στον Αλέξη Τσίπρα το 2016, να περάσουν όλα τα άρθρα που θέλουν οι δύο πλευρές να αναθεωρήσουν και να ψηφίσει το εκλογικό σώμα, να είναι ένα κριτήριο και αυτό της εκλογικής διαδικασίας και η επόμενη Βουλή να αποφασίσει ποια άρθρα θα αναθεωρηθούν. Αντ'αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκε πάλι σε ένα μικροπολιτικό παιχνίδι, σε ένα παιχνίδι που θέλει με δικό του πρόσημο να περάσει τα αναθεωρητέα άρθρα, αλλά δυστυχώς βλέπουμε να έρχεται σε παλινωδίες, χαρακτηριστικό είναι το άρθρο 32" ανέφερε.