Quantcast

Καμμένος: Αν μέχρι αύριο το πρωί δεν παραιτηθεί ο Παπαχριστόπουλος θα τον διαγράψω

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Πρόεδρο της Πάνο Καμμένο να γνωστοποιεί ότι ζήτησε την παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου μέχρι αύριο το πρωί. 

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο ο κ. Παπαχριστόπουλος αρνήθηκε να το πράξει, λέγοντας ότι έχει δεσμευθεί στον πρόεδρο της Βουλής πρώτα να ψηφίσει το πρωτόκολλο εισδοχής της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

«Αν μέχρι αύριο το πρωί δεν έχει παραιτηθεί θα τον διαγράψω ό,τι κι αν αυτο σημαίνει για το μέλλον της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Εγώ δεν θα επιτρέψω σε μέλος της Κ.Ο μας να εκτελέσει τη Μακεδονία» είπε ο κ.Καμμένος.

Ερωτηθείς για το αν ο κ. Κουίκ επιλέξει να κρατήσει την έδρα και να μην την παραδώσει στους ΑΝ.ΕΛ, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι ο κ. Κουίκ πρέπει να πάρει απόφαση αν θα είναι μέλος της ομάδας των αποστατών.

"Αν δηλαδή με προτροπή του Πρωθυπουργού  και ανταλλαγή της ψήφου του με θέση στο Υπουργείο θα μπει στο πάνθεον της κυβέρνησης των αποστατών κι αν ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει και με τον κ. Κουίκ αυτό που έκανε με την κα Κουντουρά" είπε χαρακτηριστικά.

Εμμένει στη στάση του ο Παπαχριστόπουλος

Εμμένει στη στάση του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, παρά το τελεσίγραφο που του έθεσε ο Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αν και ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να παραιτηθεί έως αύριο το πρωί, δηλαδή πριν ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ο βουλευτής συνεχίζει να υποστηρίζει ότι θα παραιτηθεί μετά το τέλος της ψηφοφορίας. Δηλαδή, αφού ψηφίσει υπέρ της κύρωσης του πρωτοκόλλου.