Quantcast

Κόντρα Τζανακόπουλου - Σταϊκούρα για το debate

Kόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον τομεάρχη Οικονομικών και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στη Φθιώτιδα, Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Επικρατείας και υποψήφιο βουλευτή στην Α' Αθήνας Δημήτρη Τζανακόπουλο για τις τηλεμαχίες που δεν θα γίνουν, στην προεκλογική εκπομπή του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας στο σχόλιο του για το debate υποστήριξε ότι είναι «πρόδηλο ότι έχουν κοινοβουλευτική δημοκρατία, η ΝΔ ήθελε το debate, συμφώνησε με τον ΣΥΡΙΖΑ και με άλλα κόμματα για συγκεκριμένη ημερομηνία, για 1η Ιουλίου για κάποιους λόγους ο Πρωθυπουργός είπε ότι δεν μπορεί εκείνη την ημέρα».

Το «για κάποιους λόγους» που χρησιμοποίησε ο κ. Σταϊκούρας πυροδότησε την αντίδραση του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος του απευθύνθηκε λέγοντας: «Κ. Σταϊκούρα δεν είναι κάποιοι λόγοι, είναι ένας σοβαρός λόγος η Σύνοδος Κορυφής».

Η κόντρα των δύο ανδρών συνεχίστηκε με τον κ. Σταϊκούρα καταλήγοντας να υπογραμμίζει ότι «εμείς θα πάμε στο debate και έχουμε πει για 1η Ιουλίου, αλλά άλλα κόμματα δεν μπορεί να είναι». Και εκεί ο κ. Τζανακόπουλος παρενέβη ξανά λέγοντας: «Πάμε να το κάνουμε λοιπόν... Γιατί δεν το κάνουν οι δύο τους;Γιατί υπεκφεύγετε; Πάμε, λοιπόν, να γίνει ένα debate μεταξύ όσων δέχονται να γίνει».

«Είναι σαφές ότι θέλουμε το debate γιατί έχουμε προγραμματική υπεροχή», ανταπάντησε ο κ. Σταϊκούρας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: