Quantcast

Κουτσούμπας: Καλείτε σε συστράτευση για να φράξετε τον δρόμο στην άκρα δεξιά που με την αντιλαϊκή πολιτική βοηθήσατε

Ξεκάθαρο μήνυμα για την καταψήφιση της κυβέρνησης έστειλε, από το βήμα της Βουλής, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ φόρτωσε στο λαό ασήκωτα βάρη και συνέχισε την πολιτική των προηγούμενων αντιλαϊκών κυβερνήσεων.

«Προσπαθείτε να κάνετε το μαύρο - άσπρο και περιορίζετε την κοινωνική πολιτική. Μέχρι και πολιτιστικά μνημεία υπογράψατε στο υπερταμείο», επεσήμανε ο κ. Κουτσούμπας.

Σύμφωνα με τον ΓΓ του ΚΚΕ η κυβέρνηση «καλλιεργεί αυταπάτες στον ελληνικό λαό ότι η ιμπεριαλιστική συμμαχία που υπηρετεί μπορεί να γίνει φιλολαϊκή».

Όπως είπε «καταψηφίζουμε την κυβέρνηση η οποία καλεί σε συστράτευση για να φράξει και καλά τον δρόμο στην άκρα δεξιά, αυτή που με αντιλαϊκή πολιτική βοήθησε την ακροδεξιά».

«Καταψηφίζουμε την κυβερνητική πολιτική που λαμβάνει τον ρόλο σημαιοφόρου στα νατοϊκά σχέδια, την κυβέρνηση που την ώρα που μιλά για την ειρήνη, μετατρέπει την Ελλάδα σε αλυσίδα αμερικανικών βάσεων», πρόσθεσε ο ΓΓ του ΚΚΕ.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε πως το Κομμουνιστικό Κόμμα καταψηφίζει και τη Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία - όπως είπε - «η κυβέρνηση θέλει να αλυσοδέσει τα Βαλκάνια στα δεσμά του ΝΑΤΟ».