Quantcast

Κουτσούμπας στον Realfm 97,8: Θα έπρεπε το debate να γίνεται με ουσιαστική συζήτηση

Στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. 

«Επιβεβαιώνεται καθημερινά το σύνθημα «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» που φώναζαν κυρίως οι νέοι στους δρόμους για το έγκλημα στα Τέμπη», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχετικά με τους θανάτους λόγω των ελλείψεων σε ασθενοφόρα και σε δομές Υγείας υπενθυμίζοντας πως το ΚΚΕ είχε κάνει σχετική ερώτηση στη Βουλή για τις δραματικές καθυστερήσεις των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ενόψει των νέων εκλογών τόνισε ότι το ΚΚΕ θα κάνει αυτό που υποσχέθηκε, θα είναι ουσιαστική, μαχητική αντιπολίτευση σε κάθε αντιλαϊκή επιλογή, σημειώνοντας ότι η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση θα πρέπει να υλοποιήσει τα 350 προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, που ο Κ. Μητσοτάκης ομολόγησε ότι είναι ένα μνημόνιο, όπως το ΚΚΕ εδώ και καιρό λέει προς τον λαό.

Αναφορικά με το debate σχολίασε «κάπως πάει να διορθωθεί με την προσπάθεια κάποιων δημοσιογράφων, αλλά δυστυχώς τα κόμματα του κατεστημένου, τα κόμματα που κυβέρνησαν, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να έχουν την ίδια τακτική. Μιλάνε για δευτερεύοντα ζητήματα και όχι για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι, θα είναι χαμένες 3-4 ώρες αν δεν αλλάξει η κατάσταση. Παράλληλοι μονόλογοι, χωρίς δυνατότητα επιχειρηματολογίας ουσιαστικής. Απαράδεκτη κατάσταση, θα έπρεπε το debate να γίνεται με ουσιαστική συζήτηση, συμμετοχή των δημοσιογράφων που θα έπρεπε να είναι και από εφημερίδες και ραδιόφωνα».