Quantcast

Κριθαρίδης: Η «πράσινη ευαισθησία» του κ. Μητσοτάκη δεν κράτησε, έστειλε να συλλάβουν διαδηλωτές κατά περιβαλλοντοκτόνων νόμων

Για πολιτική καταστολής κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, γιατί όπως τονίζει σε σημερινή δήλωσή του, εμποδίστηκε μια καθόλα ειρηνική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει στη δήλωσή του ότι η "πράσινη ευαισθησία" του κ. Μητσοτάκη δεν κράτησε ούτε μέχρι το χθεσινό βράδυ, καθώς αφού παρουσίασε πρώτα το πρωί ένα πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης για την ελίτ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, έστειλε το βράδυ τις δυνάμεις καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη να συλλάβουν τους άγρυπνους διαδηλωτές που ζητούν την απόσυρση των περιβαλλοντοκτόνων νόμων της Κυβέρνησης.

Φυσικά , προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κυβέρνηση στέλνει μονάδες καταστολής να εμποδίσουν την καθόλα ειρηνική διαμαρτυρία που μέρες τώρα -ή για την ακρίβεια νύχτες- λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα, όμως περιμέναμε τουλάχιστον χθες να μην βλέπαμε τέτοια φαινόμενα.