Κριθαρίδης: Να σταματήσει η κυβέρνηση τον εμπαιγμό των πολιτών για την πανδημία

Το ΜέΡΑ25 δια του εκπροσώπου του Μιχάλη Κριθαρίδη καλεί την κυβέρνηση «να σταματήσει ο εμπαιγμός των πολιτών για την πανδημία και να πράξει όσα έπρεπε εδώ και καιρό».

Οι πολίτες, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «συνθλίβονται ανάμεσα στη Σκύλα του σκληρού λοκντάουν και τη Χάρυβδη του εκτροχιασμού του σχεδίου εμβολιασμών».

Σημειώνει ότι «τα κρούσματα στη χώρα έσπασαν νέο ρεκόρ σήμερα, με την εικόνα στην Αττική να είναι εξαιρετικά δύσκολη» και ρωτάει την κυβέρνηση αν θα λάβει έστω και τώρα ουσιαστικά μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, αν θα επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές ιδιαίτερα στην Αθήνα «που βράζει αυτές τις μέρες».

Επίσης καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αν θα κάνει «επιτέλους κάτι για τα μέσα μεταφοράς και τους χώρους εργασίας ή θα συνεχίσει την ίδια τακτική απαξίωσης του δημοσίου συστήματος υγείας, μαζί με το φανερά αναποτελεσματικό κλειδαμπάρωμα του πληθυσμού κι ένα διαρκές άνοιξε-κλείσε της οικονομίας που έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής σε δραματικές επιπτώσεις τόσο στην δημόσια υγεία, ψυχολογική και σωματική, όσο και στην οικονομία της χώρας».