Quantcast

Ξενογιαννακοπούλου στον realfm: Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας θα αναδείξει το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τις αντιφάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ

"Μίλησα για αλχημεία του κ. Γεραπετρίτη, δεν μπορώ να μην πω τα στοιχεία. Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται μια αλήθεια ή τα στοιχεία μπορούν να ερμηνευθούν με διάφορους τρόπους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι η απάντηση που δόθηκε από τη μεριά του υπουργού Επικρατείας κάνει ακριβώς αυτό: βάζει και συνυπολογίζει γιατί μιλούσαμε για τους μετακλητούς στο Μαξίμου εκείνη την ώρα, τους μονίμους υπαλλήλους, τους αποσπασμένους και τους μετακλητούς. Εκεί έκανα δύο επισημάνσεις επειδή ήμουν και υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και είχα ασχοληθεί, ότι οι μετακλητοί παραδοσιακά δεν καταγράφονταν μέχρι το 2015. Πρώτη φορά από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν στην επίσημη απογραφή, γιατί ήταν η συμφωνία με τους θεσμούς και είναι θέμα διαφάνειας"δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στον realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελατόλα είπε ότι "υπήρχαν πάρα πολλοί μετακλητοί στις προηγούμενες κυβερνήσεις, είπα ότι στο δικό μου γραφείο είχα 12 μετακλητούς ως υπουργός, στο ίδιο υπουργείο ο κ. Μητσοτάκης το 2014 είχε 53".

"Βλέπουμε μια κυβέρνηση που προσγειώθηκε στην πραγματικότητα. Και αυτό καλό είναι" τόνισε.

"Όσα εξήγγειλε πέρσι στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας βγει από το μνημόνιο, υλοποιήθηκαν όλα μέχρι τα Χριστούγεννα του 2018. Έχει κάθε λόγο να αναδείξει το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τις αντιφάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ και φυσικά να δώσει ένα θετικό προγραμματικό σήμα για το μέλλον" πρόσθεσε.