Quantcast

Ξέσπασε «πόλεμος» με βίντεο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις

 «Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή προεκλογικό βίντεο του κυβερνώντος κόμματος για τις συντάξεις. Άμεση και με αιχμηρά σχόλια ήταν η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σποτάκι που ανήρτησε.

Στο βίντεο εμφανίζεται με τίτλο αποκατάσταση αδικών έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχος εμφανίζεται μία ηλικιωμένη να λέει: «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Πάνω από δέκα». Στο τέλος αναφέρεται ότι από το 2019 μπαίνει «στοπ» στην περικοπή των συντάξεων. «Επιτέλους, με είχανε ρημάξει πια την έρημη» λέει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Άμεση η απάντηση της ΝΔ με βίντεο – απάντηση με βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι η κυβέρνηση «"ξέχασε" το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου και τις περικοπές από το 2015 κι έπειτα.

Σχετική ανάρτηση στο Twitter έκανε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης  στην οποία αναφέρει: «Για να καταλάβετε το μέγεθος του χυδαίου ψεύδους που κάνει το σποτ του Σύριζα δείτε με τα μάτια σας τα επίσημα στοιχεία. - 15% το μέσο εισόδημα ενός συνταξιούχου επί Τσίπρα που "ξέχασε" να πει το σποτ. Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου»