Quantcast

Λυκούδης: Η ψήφος για τις Πρέσπες θα κινηθεί βάσει πολιτικού πλαισίου

 «Απαράδεκτη» χαρακτήρισε τη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο Σπύρος Λυκούδης. Τι είπε για τις δύο ψηφοφορίες.

«Αυτά είναι τα 24ώρα της ψήφου εμπιστοσύνης και ας μείνουμε σε αυτήν», ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, σημειώνοντας πως βλέπει «θετικά» τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο βουλευτής μίλησε στον ΑΝΤ1 λίγο προτού ξεκινήσει η διάσκεψη των προέδρων για την εισήγηση Βούτση, να ξεκινήσει αύριο και να ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης η διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, λόγω του ότι δεν δίνεται αρκετός χρόνος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, για να πάρουν θέση αρκετοί βουλευτές.

«Γιατί δεν κάνουμε τρίτη μέρα συζήτηση; Δεν το θεωρώ κορυφαίο, αλλά γιατί δεν κάνουμε τρίτη μέρα συζήτηση;», ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη που βρισκόταν στο στούντιο του Καλημέρα Ελλάδα.

Τέλος, ο βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε ότι «η ψήφος θα κινηθεί με βάση το πολιτικό πλαίσιο», αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία παραδέχθηκε ότι βλέπει με θετικό μάτι.