Μεϊμαράκης: Είναι ώρα μάχης εθνικών εκλογών - Από την πρώτη ημέρα είπα ότι μετέχω για τη φανέλα

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Λίγο πριν από τη συνάντηση, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε:

"Πρέπει να μπορέσουμε να έχουμε το ταχύτερο δυνατόν, εκλογή οργάνων, κυρίως προέδρου και πρέπει να ανήκει στο ΕΛΚ. Βεβαίως να συνεννοηθούμε για τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν, άλλωστε όλοι θέλουμε πολιτικές ανάπτυξης και όχι πολιτικές λιτότητας. Κατά συνέπεια θα συνεννοηθούμε με τον Πρόεδρο. Αύριο εγώ φεύγω για Βρυξέλλες, μαζί με τον πρόεδρο. Μετέχω ήδη στην Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα φτιάξει το report που θα συζητήσουν οι αρχηγοί, οι οποίοι έχουν και τον τελικό λόγο. Η Νέα Δημοκρατία θα έχει πλέον βαρύνουσα σημασία. Θα τα δούμε όλα από την επόμενη εβδομάδα".

Για τη θέση του επικεφαλής της ομάδας είπε: "Ήταν μία δημόσια πρόταση δικιά μου και δεν καταβαίνω γιατί πήρε και τέτοια έκταση. Το αντίθετο έπρεπε να πάρει έκταση, αν έλεγα ότι όποιος και να βγει πρώτος θα είμαι εγώ επικεφαλής. Είναι ώρα μάχης εθνικών εκλογών. Η ευρωομάδα θα συνέλθει στις 2 Ιουλίου. Εγώ από την πρώτη ημέρα σας είπα ότι μετέχω για τη φανέλα"

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: