Quantcast

ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση πιστεύει ότι ο κορωνοϊός είναι ευεπίφορος στην προπαγάνδα της και θα εξαφανιστεί μόνος του για να μην τη διαψεύσει

Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ακόμη και τώρα αδυνατεί να σταθεί στο ύψος της περίστασης σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις των Β. Κικίλια και Α. Σκέρτσου.

Αυτό που καταλάβαμε, αναφέρει το ΜέΡΑ25, είναι ότι τα δύο κυβερνητικά στελέχη «πιστεύουν ακράδαντα ότι ο κορονοϊός είναι ευεπίφορος στην κυβερνητική προπαγάνδα, και θα διαλέξει να εξαφανιστεί μόνος του για να μην τη διαψεύσει».

Δε μπορούμε να φανταστούμε άλλο λόγο, προσθέτει, «για τον οποίο μια κυβέρνηση με αίσθημα ευθύνης αδυνατεί ακόμα και τώρα να σταθεί στο ύψος της περίστασης, και επιλέγει να καταφύγει εκ νέου στο ασφαλές κουκούλι της ωραιοποίησης της πραγματικότητας:

Επίσης το ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για «αμφιλεγόμενες ιδέες όπως τα «εμβολιαστικά διαβατήρια» που «βαφτίζονται με το γνωστό οργουελικό τρόπο «καταπληκτικές ιδέες του Ηγέτη που υιοθέτησε ευγνωμονούσα όλη η ανθρωπότητα. Όπου παρ' όλη την καθημερινή παράθεση μακάβριων στατιστικών, "η επιδημία φτάνει στο τέλος της", όπως με όλη την επιστημοσύνη (και αποτελεσματικότητα) μάγου φυλής διατρανώνει η κυβέρνηση, ελπίζοντας οι Θεοί του Τουρισμού να βρέξουν δολάρια, και ο κορονοϊός να ξεγελαστεί και να εξαφανιστεί "με εντολή Μητσοτάκη" ».