Quantcast

ΜέΡΑ 25: Εξοργιστικοί οι πανηγυρισμοί των κ.κ. Γεωργιάδη και Κοντοζαμάνη για τη διαχείριση της πανδημίας

«Οι πανηγυρισμοί του κ. Γεωργιάδη και του κ. Κοντοζαμάνη για την διαχείριση από την ελληνική κυβέρνηση, του δεύτερου κύματος της πανδημίας είναι εξοργιστικοί», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Προσθέτει ότι η χώρα «αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή συνθήκη με πολλές τραγικές απώλειες και ένα σύστημα υγείας που προ πολλού έχει υπερβεί τα όρια του» και ότι «η κυβέρνηση αντί να βαυκαλίζεται, ας αναλάβει τις εγκληματικές της ευθύνες και ας προβεί έστω και τώρα σε όλα όσα 8 μήνες δεν έπραξε».

Δεν είναι δυνατόν, σημειώνει ο κ. Κριθαρίδης, «να πανηγυρίζουν υπουργοί με καθημερινά τριψήφιους, πλέον, αριθμούς θυμάτων. Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση ακόμα και τούτη την ώρα να αναλώνεται μόνο στην εξυπηρέτηση της ολιγαρχίας, των κλινικαρχών εν προκειμένω, παρακαλώντας ή χρυσοπληρώνοντας τον ιδιωτικό τομέα για να βάλει πλάτη σε μια "εμπόλεμη" κατάσταση, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

«Ας συνετίσει λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης τους υπουργούς του, γιατί έχει και το θράσος τα όρια του», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.