Μπακογιάννης: Τι είπε για τη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Για τη διπλή ανάπλαση και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως είπε ο κ. Μπακογιάννης η χθεσινή ήταν μια σημαντική ημέρα καθώς έπεσαν οι υπογραφές για την ανάπλαση, τονίζοντας ότι «η πανδημία θα περάσει και δεν πρέπει η επόμενη ημέρα να βρει την πόλη παγωμένη. Πρέπει να κλείσουμε τους λογαριασμούς του παρελθόντος».

«Χθες υπογράψαμε όλοι μαζί ένα μνημόνιο συνεργασίας. Μέχρι το τέλος του 2021 θα ξεκινήσουν τα έργα», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντικό το έργο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, ωστόσο σημείωσε πως πρόκειται για "μια αστική παρέμβαση που έχει πολύ μεγάλη σημασία για την πόλη".

"Είναι ένα σχέδιο που δουλεύουμε συστηματικά εδώ και 14 μήνες. Είναι ένα σχέδιο δεμένο από όλες τις πλευρές και έχει εξασφαλίσει τους πόρους. Μπορούμε να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα μας" υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό ο κ. Μπακογιάννης είπε πως "αυτά τα Χριστούγεννα είναι δύσκολα και ιδιαίτερα και πρέπει να είναι τα Χριστούγεννα της ελπίδας. Στολίζουμε την πόλη για να δει ο κόσμος λίγο φως". "Η πόλη πρέπει να πάρει τα πάνω της. Πέρσι δεν είχαμε πληρώσει ούτε ένα ευρώ και φέτος προμηθευτήκαμε νέα στολίδια" σημείωσε.

Τέλος, επανέλαβε τον τηλεφωνικό αριθμό 2103428745 για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι Plus" και κάλεσε όσους έχουν ανάγκη για βοήθεια να επικοινωνήσουν με αυτό τον αριθμό.