Quantcast

Ν. Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση είναι πολλαπλά εκτεθειμένη

Δριμεία κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δημοσιοποίηση βίντεο στην ιστοσελίδα News24/7 όπου «φαίνεται ξεκάθαρα η απρόκλητη βίαιη αστυνομική επίθεση σε καφετέρια στο Γαλάτσι την Κυριακή 1η Νοεμβρίου», όπως αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος τονίζει ότι «η κυβέρνηση είναι πολλαπλά εκτεθειμένη» καθώς «μόλις προχτές σε ανακοίνωση για το εν λόγω συμβάν δίχως ντροπή κατέληγε: "καμία επίθεση λοιπόν, κανένας ψεκασμός σε βάρος πεντάχρονου και της μητέρας του"». Στη δήλωση του υπό τον τίτλο: «Ανίκανος, επικίνδυνος και ψεύτης, με μία λέξη: Χρυσοχοΐδης», ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει ότι «ο άνθρωπος που ευθύνεται για τη φυγή του εγκληματία υπαρχηγού των νεοναζί, που διαρκώς θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και χωρίς καμία ντροπή απαντά μόνο με ψέματα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι υπουργός».

Παραθέτοντας το λινκ με τα σχετικά βίντεο, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «τα συγκλονιστικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα News 24/7 εκθέτουν για άλλη μια φορά την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Χρυσοχοΐδη». «Διακρίνονται επίσης ένας άνδρας που προσπαθεί να διαφύγει ενώ κρατά στην αγκαλιά του ένα μωρό, όσο και χτυπήματα "στο σορό" εντός της καφετέριας μπροστά σε ένα μικρό κορίτσι που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την μητέρα του (σύμφωνα με μαρτυρίες)», αναφέρει.

«Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση μιας δημοκρατικής πολιτείας την επιβολή κυρώσεων σε όποιους εμπλέκονται τόσο στο βίαιο περιστατικό όσο και στην προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινωνίας», υπογραμμίζει.

Το σχετικό βίντεο: 

https://youtu.be/c6HUqmvQuN4