Νεκτ. Σαντορινιός: «Πήραν το μήνυμα και προετοιμάζουν τον κόσμο της ΝΔ για το αποτέλεσμα»

«Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη αποκαλύπτει το ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόσωπο της ΝΔ Δημοκρατίας και ο κ. Μαρινάκης προσπαθεί να το "καλύψει"».  

«Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη αποκαλύπτει το ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Μαρινάκης το βλέπει και χτες στην ουσία προσπάθησε να "καλύψει" τις εμφανίσεις Μητσοτάκη, να αναδείξει ποιος είναι ο πραγματικός ηγέτης στη ΝΔ. Όλοι αυτό καταλάβαμε, ότι πραγματικός ηγέτης της ΝΔ είναι ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης», τόνισε σε σημερινή δήλωσή του μλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Ν.. Σαντορινιός.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Αυγενάκη περί σχεδίου αλλοίωσης του αποτελέσματος των εκλογών, ο υπουργός πρόσθεσε ότι «αυτό κι αν είναι λόγος να αντιληφθούν οι πολίτες ότι η ΝΔ δεν μπορεί να "παίξει" σε ένα πλαίσιο που καθορίζεται από τις αρχές της Δημοκρατίας. «Δεν μπορεί να μιλάς για νοθεία στη χώρα μας, που όλοι γνωρίζουμε πως όλα τα πολιτικά κόμματα αν μη τι άλλο διαχρονικά σέβονται το αποτέλεσμα των εκλογών. Οι εποχές που με τα προ ΝΔ σχήματα ψήφιζαν και τα δέντρα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί» ανέφερε ο ίδιος.

Ο κ. Σαντορινός ερμήνευσε τα παραπάνω λέγοντας ότι «έχουν πάρει τα μηνύματα και από τις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους και από τις συγκεντρώσεις που γίνονται όπου πηγαίνει ο πρωθυπουργός, όπου φαίνεται και ο παλμός και το πλήθος… Αντίθετα οι συγκεντρώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν ούτε παλμό ούτε πλήθος. Προσπαθούν να προετοιμάσουν το κοινό τους και τα στελέχη τους γι' αυτό που θα δουν το βράδυ των Ευρωεκλογών» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας.