Quantcast

Νίκος Χατζηνικολάου: Το σενάριο για εκλογές τον Μάιο – Οι τελευταίες πληροφορίες

Σε προεκλογικό κλίμα βρίσκεται η χώρα, ενώ η ημερομηνία για τις εκλογές δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8, μετέδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με τα σενάρια. Όπως είπε, έχει πέσει στο τραπέζι και το σενάριο για εκλογές τον Μάιο αντί για τις 9 Απριλίου.

«Δυνατό το σενάριο της 9ης Απριλίου για τις εκλογές, αλλά σήμερα θα σας πω κάποιες νέες πληροφορίες που έχω ακούσει. Κάποιοι εισηγούνται στον πρωθυπουργό να πάει την πρώτη Κυριακή τον Μάιο και μετά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις τις δεύτερες κάλπες. Του λένε δηλαδή ότι υπό την πίεση της 9ης Απριλίου, ήδη η αντιπολίτευση έχει ανοίξει όλα της τα χαρτιά και καλό είναι να αφήσει τον “θόρυβο” να ξεθυμάνει. Ανοίγοντας παράλληλα την βεντάλια των ενισχύσεων, αυτό του εισηγούνται, και δίνοντας κάποιες ενισχύσεις σε σχέση με την ακρίβεια ιδιαιτέρως, που θα δημιουργήσουν ένα θετικότερο κλίμα και διορθώνοντας τα λάθη που έχουν γίνει στις συντάξεις» είπε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Προσέξτε, παραμένει ισχυρότερο το σενάριο της 9ης Απριλίου, απλώς λέω ότι στο τραπέζι μπήκε και αυτή η δεύτερη πρόταση από 2-3 στελέχη στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Ο ίδιος μέχρι τη στιγμή που μιλάμε παραμένει στο σενάριο της 9ης Απριλίου. Αλλά για όσους έχουν βεβαιότητες, θα πω ότι στην πολιτική ποτέ μην λες ποτέ. Και οι 40 ημέρες που μεσολαβούν από τώρα μέχρι τη διάλυση της Βουλής, αν πάμε για τις 9 Απριλίου, μπορούν να φέρουν όσα δεν φέρνει η ώρα» πρόσθεσε.

«Κρατήστε και αυτό το δεύτερο σενάριο. Έχει πιθανότητες, όχι μεγάλες, αλλά έχει πιθανότητες… Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος λέει ο λαός και οι 40 ημέρες μέχρι τη στιγμή που θα διαλύσει την Βουλή αν πάει στις 9 Απριλίου για εκλογές, είναι μεγάλος πολιτικός χρόνος» σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου.