Quantcast

Ο Κρανιδιώτης για τον Μπογδάνο: «Είχαμε μπλέξει με τον Ιζνογκούντ...»

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης τοποθετήθηκε για το θέμα της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον συνδυασμό «Εθνική Δημιουργία». 

Θέση για το τι ακριβώς ισχύει όσον αφορά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πήρε μέσω twitter ο Φαήλος Κρανιδιώτης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είχαμε μπλέξει με τον Ιζνογκούντ. Παλέψαμε φιλότιμα αλλά ματαίως την έπαρση, τις ίντριγκες,την αλαζονεία. Και αποφασίσαμε να ξεμπλέξουμε». 

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από τον συνδυασμό «Εθνική Δημιουργία». 

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος

Φαήλος Κρανιδιώτης»

Μπογδάνος: «Προχωράμε δυνατά με τη Λατινοπούλου»

Aπό την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε στη διαγραφή του από την «Εθνική Δημιουργία» με ανάρτηση στο Twitter, λέγοντας πως όραμα του κόμματός του είναι μία «ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα». «Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου.», έγραψε χαρακτηριστικά.