Quantcast

Οι εξηγήσεις Σαμαρά για την απουσία του από την ψηφοφορία: Οι λόγοι ήταν προσωπικοί!

Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας Μενδώνη για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρο Καλαφάτη είχε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενημερώνοντας τον ότι οι λόγοι απουσίας του από τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία ήταν προσωπικοί και όχι ιατρικού χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε κατόπιν της ψηφοφορίας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι δεν υπήρχε προγενέστερη ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Συνεργάτης Αντώνη Σαμαρά: Έχω να μιλήσω μαζί του από την περασμένη Παρασκευή

Ούτε οι στενότεροι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεν γνώριζαν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θα απουσίαζε από τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία.

Νωρίτερα σήμερα συνεργάτης του κ. Σαμαρά ο οποίος συνομίλησε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες υποστήριξε ότι έχει να μιλήσει μαζί του από την περασμένη Παρασκευή οπότε και ο πρώην Πρωθυπουργός επέστρεψε από τις ΗΠΑ και ως εκ τούτου δεν είχε ενημερωθεί για τη σημερινή απουσία.

Με ιδιαίτερο νόημα μάλιστα ο συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού διέψευσε τα περί σοβαρής ασθένειας του κ. Σαμαρά ως αιτία της σημερινής του απουσίας λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν ήταν στο νοσοκομείο θα το γνώριζα".