Quantcast

«Όχι» της Μάγδας Φύσσα στην πρόταση Βαρουφάκη για ΠτΔ: «Δεν το γνώριζα» - Τι λέει η δικηγόρος της στον Realfm

Με γραπτή δήλωσή της η Μάγδα Φύσσα λέει «όχι» στον πρόεδρο του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, που την πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Μάγδα Φύσσα δηλώνει ότι δεν είχε ενημερωθεί και πληροφορήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κ. Βαρουφάκη, επισημαίνοντας ότι «έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική».

Την πρόθεση της Μάγδας Φύσσας να αρνηθεί την πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη μετέδωσε πρώτος ο Realfm στην εκπομπή των Νίκου Μπογιόπουλου και Μανώλη Κοττάκη.

Η δήλωση της Μάγδας Φύσσα

«Κερατσίνι, 16-1-2020

Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κ. Βαρουφάκη να με προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση, για την οποία δεν ήμουν ενήμερη, αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ. Αφ’ ενός διότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά αλλά και για τη δημοκρατία στον τόπο μας, αφ’ ετέρου διότι έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική.

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ»

Η εκπρόσωπος της Μάγδας Φύσσας αποκλειστικά στον Realfm

«Δεν ήταν ενήμερη για την πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη. Ηταν πρωτοβυλία του ίδιου», δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου και του Μανώλη Κοττάκη στον Realfm και η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα  Ελευθερία Τομπατζόγλου.