Παπαδημούλης στον realfm 97,8: Οι δηλώσεις Φον Ντερ Λάιεν και Μισέλ ήταν ένα μείγμα καρότου και μαστίγιου

Tι δήλωσε ο Επικεφαλής της Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρ. Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Ζήτησα από Φον ντερ Λάιεν και Μισέλ να επικρίνουν όχι μόνο κατ'ιδίαν αλλά και δημόσια το καθεστώς Ερντογάν για όσα κάνει σε βάρος της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου, αλλά και για την επιθετικότητά του σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου. Το έκαναν. Οι δηλώσεις ήταν ένα μείγμα καρότου και μαστίγιου, εγώ θα ήθελα λιγότερα καρότα και περισσότερο μαστίγιο στη δοσολογία, αλλά είναι γεγονός ότι δεν ήταν μια συνάντηση μέλι -γάλα " δήλωσε ο Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρ. Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Η Ευρωπαϊκή ηγεσία με πρώτη ευθύνη της Γερμανίας και της κυβέρνησης Μέρκελ δεν έχει κάνει όσα θα θέλαμε οι Έλληνες απέναντι στην επιθετικότητα και την οπισθοδρόμηση Ερντογάν, που είναι ένας παράγοντας αποσταθεροποίησης στην περιοχή" πρόσθεσε.

"Θα ήθελα η ηγεσία της Ευρώπης να είναι πιο αυστηρή και πιο απαιτητική" υπογράμμισε.